Categorii

Cum comand ?

Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului online ComandaJucarii.ro aveti la dispozitie mai multe modalitati de comanda:

  • Comanda telefonica - sunați la numărul 0746132790 și vom prelua comanda dvs.
  • Comanda online fara inregistrare - se completeaza datele solicitate in formularul de comanda.
  • Comanda cu creare de cont -  se completează datele solicitate in formularul de inregistrare, datele dvs. sunt salvate pentru a putea fi folosite la comenzile ulterioare si in plus beneficiati de sistemul de recompensa prin puncte de fidelitate.

Alegeti produsele pe care doriti sa le cumparati, si apasati butonul "Adauga in cos"

Pentru vizualizarea produselor alese faceti click pe cosul de cumparaturi. Pentru a trimite comanda faceti click pe "Confirmare comanda".
La transmiterea comenzii veti primi și dvs. un email de confirmare cu detalii privind comanda dumneavoastra. Notificarea primita dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii dvs. Aceasta notificare se face electronic (e-mail).

In cel mai scurt veti fi contactat de un reprezentant al comandajucarii.ro pentru confirmarea stocurilor și a detaliilor de livrare.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii. (status comanda "In livrare")

Va multumim pentru comanda dumneavoastră!